Oat meal με γάλα αμυγδάλου, ION Patisserie Kουβερτούρα κλασική και ΙΟΝ Κακάο

1-2
5'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Πρωϊνό/ Brunch
Συστατικά : γιαούρτι, ΙΟΝ Κακάο, μπανάνα, τσία σπόροι, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, αγαύη, αλάτι, βρώμη, γάλα αμυγδάλου
Σχετικά με το Σεφ :
Μιχάλης Σαράβας
Oat meal με γάλα αμυγδάλου, ION Patisserie Kουβερτούρα κλασική και ΙΟΝ Κακάο

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 45 γρ νιφάδες βρώμης
- 0,5 γρ αλάτι
- 45 γρ μπανάνες κομμένες σε φέτες ή πουρές
- 5 γρ chia σπόρους
- 120 γρ γάλα αμυγδάλου
- 70 γρ γιαούρτι 2% λιπαρά
- 20 γρ αγαύη
- 10 γρ ION Kακάο
- Για το ντεκόρ θα χρειαστούμε
- Μπανάνα κομμένη σε φέτες
- 30 γρ χοντροσπασμένη ION Patisserie Kουβερτούρα κλασική
- Θα χρειαστούμε επιπλέον: 1 κούπα (σχετικά μεγάλη) ή βάζο με καπάκι, λεκάνη, μαρίζ.
Μέθοδος
- 1.Προσθέτουμε μέσα σε μια λεκάνη τα υλικά με την σειρά που αναφέρονται στην συνταγή δηλαδή τις νιφάδες βρώμης, το αλάτι, τον πουρέ μπανάνας (πολτοποιημένες μπανάνες), τους σπόρους chia, το γάλα αμυγδάλου, το γιαούρτι, την αγαύη και το κακάο της ΙΟΝ κοσκινισμένο και ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ενωθούν μεταξύ τους και να γίνουν ένας παχύρευστος χυλός.
- 2.Γεμίζουμε βαζάκια ή βαζάκι (ανάλογα το μέγεθος) ή κούπα με το μίγμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 12 ώρες τουλάχιστον.
- 3.Το πρωί της επόμενης ημέρας σερβίρεται ως πρωινό ή δεκατιανό.
Oat meal με γάλα αμυγδάλου, ION Patisserie Kουβερτούρα κλασική και ΙΟΝ Κακάο
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή