Νηστίσιμη Μους Σοκολάτας

4
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Σχετικά με το Σεφ :
Μιχάλης Σαράβας
Νηστίσιμη Μους Σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 400ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα παγωμένο
- 2 αβγά
- 4 κ.σ. μέλι
- 3 κ.σ. κακάο ΙΟΝ
Μέθοδος
- 1.Βάζουμε σε μπεν μαρί τους κρόκους με το μέλι και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν, περίπου για 5΄. Κατεβάζουμε το μείγμα, και συνεχίζουμε το χτύπημα για 1-2΄ακόμα. Το αφήνουμε να κρυώσει.
- 2.Ανοίγουμε το γάλα καρύδας και χωρίζουμε το στερεό μέρος από το υγρό. Χτυπάμε στο μίξερ το στερεό μέρος μαζί με το κακάο ΙΟΝ σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να έχουμε ένα πηχτό μείγμα.
- 3.Προσθέτουμε το μείγμα των κρόκων στο μείγμα της καρύδας.
- 4.Χτυπάμε τα ασπράδια σε μία ελαφριά μαρέγκα και με μία σπάτουλα ενώνουμε τα δύο μείγματα.
- 5.Σερβίρουμε σε 4 μπολάκια και τα βάζουμε να παγώσουν στο ψυγείο για 2 ώρες.
Νηστίσιμη Μους Σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή