Μους γιαουρτιού με λευκή σοκολάτα

4
20'
Χρόνος εκτέλεσης
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Μους γιαουρτιού με λευκή σοκολάτα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 100 γρ λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ ψιλοκομμένη
- 100 γρ γιαούρτι
- 200 γρ σαντιγί μισοχτυπημένη
- Θα χρειασθούμε επιπλέον : Λεκάνη, σύρμα, κατσαρόλα, κάδο του μίξερ, σύρμα του μίξερ.
Μέθοδος
- 1.Τοποθετούμε την λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη μέσα σε μπεν-μαρί και σε χαμηλή φωτιά έτσι ώστε να λιώσει.
- 2.Μόλις λιώσει (χλιαρή όχι καυτή) την ρίχνουμε μέσα στην μισή ποσότητα γιαουρτιού (δηλ. τα 50 γρ) και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά πολύ καλά μεταξύ τους. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το υπόλοιπο γιαούρτι (δηλ. τα άλλα 50 γρ) και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με το σύρμα.
- 3.Τέλος προσθέτουμε και την σαντιγί (η οποία πρέπει να είναι μισοχτυπημένη) και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση όλων των υλικών.
- 4.Σερβίρουμε σε πιάτο της αρεσκείας μας ή σε μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου. Συνοδευτικά σαν ντεκόρ το παρουσιάζουμε με φρέσκα φρούτα κατά βούληση.
Μους γιαουρτιού με λευκή σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή