Brownie Fudge
8-10
33'
Χρόνος εκτέλεσης
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ, Σοκολάτα αγάπη μου
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
3 Μαρτίου, 2021
Brownie Fudge
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 500 γρ. ION PATISSERIE κλασική κουβερτούρα
- 250 ml κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
- 180 γρ. βούτυρο αγελάδος
- 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 6 μεσαία αυγά
- 200 γρ. ζάχαρη
Μέθοδος
- Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε καλά το βούτυρο με την κρέμα γάλακτος, χωρίς όμως να τα αφήσουμε να πάρουν βράση.
- Έπειτα, κόβουμε την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια και την αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Αμέσως μετά, περιχύνουμε την κουβερτούρα μας με την ζεστή κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να γίνουν μια γκανάς.
- Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα μέχρι η ζάχαρη να λιώσει τελείως.
- Έπειτα, ρίχνουμε το μείγμα των αυγών στο μπολ με τη γκανάς και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας καλά με μια μαρίζ.
- Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί 25 επί 30 εκατοστών, που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στην μεσαία σχάρα στους 180-190 βαθμούς για περίπου 18 λεπτά.
- Τέλος, αφήνουμε να κρυώσει καλά (γύρω στη μία ώρα) και σερβίρουμε με πραλίνα ή παγωτό της αρεσκείας μας.
Brownie Fudge
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή