Μπισκότο τουλίπα με κακάο και παγωτό σοκολάτα αμυγδάλου

6
30'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Μπισκότο τουλίπα με κακάο και παγωτό σοκολάτα αμυγδάλου

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Για το παγωτό σοκολάτα αμυγδάλου ΙΟΝ και το μπισκότο τουλίπα με κακάο ΙΟΝ θα χρειαστούμε:
- Έτοιμο παγωτό Κρι Κρι σοκολάτας αμυγδάλου ΙΟΝ.
- Να φτιάξουμε ένα μπισκότο τουλίπα με κακάο ΙΟΝ.
Συστατικά
- Για το παγωτό σοκολάτας αμυγδάλου ΙΟΝ θα χρειαστούμε
- 300 γρ παγωτό Κρι Κρι σοκολάτας αμυγδάλου ΙΟΝ
- Για το μπισκότο με κακάο ΙΟΝ θα χρειαστούμε
- 90 γρ αμύγδαλο πούδρα
- 40 γρ βούτυρο
- 40 γρ μαλακή μαργαρίνη
- 70 γρ αλεύρι μαλακό
- 20 γρ κακάο ΙΟΝ
- 80 γρ ζάχαρη άχνη
- 1 ασπράδι
- Θα χρειαστούμε επιπλέον: μίξερ, κάδο του μίξερ, φτερό για το μίξερ, αντικολλητικό χαρτί.
Μέθοδος
- 1.Για το μπισκότο τουλίπα με κακάο ΙΟΝ: Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε με το φτερό.
- 2.Τοποθετούμε το μείγμα σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε με ένα κουτάλι μια πολύ λεπτή στρώση.
- 3.Ψήνουμε στους 180 C για 8 περίπου λεπτά.
- 4.Κόβουμε σε σχήματα της αρεσκείας μας (π.χ : τετράγωνο, παραλληλόγραμμο, στρογγυλό ή ακανόνιστο) αμέσως μετά την έξοδο από το φούρνο όσο ακόμα το μπισκότο τουλίπα είναι μαλακό.
- 5.Το αφήνουμε να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.
- 6.Σύνθεση: Τοποθετούμε μια ποσότητα παγωτού σοκολάτας αμυγδάλου ΙΟΝ (περίπου 50 γρ) ανάμεσα από 2 μπισκότα τουλίπας ή σε ένα κατά επιλογή.
Μπισκότο τουλίπα με κακάο και παγωτό σοκολάτα αμυγδάλου
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή