×
Αρχική Συνταγές Προϊόντα Τips Μυστικά Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
Αναζήτηση
TIPS & ΜΥΣΤΙΚΑ > Ζύγισμα
15 Φεβρουαρίου, 2021
Madame Gâteaux
Ζύγισμα
Ζύγισμα

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να πετυχαίνουν οι συνταγές μας στη ζαχαροπλαστική είναι να ζυγίζουμε σωστά όλα τα υλικά μας σύμφωνα με τη συνταγή.

Αφού διαβάσουμε τη συνταγή, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να οργανωθούμε. Πόσα και τι είδους σκεύη θα χρειαστούμε συνολικά; Ποια υλικά μπορούμε να ζυγίσουμε μέσα στο ίδιο σκεύος;

Για παράδειγμα, πολλές συνταγές για κέικ ξεκινάνε με τον ίδιο τρόπο: χτυπώντας το βούτυρο με τη ζάχαρη στον κάδο του μίξερ. Έτσι, είναι εύκολο να πάρουμε τον άδειο κάδο, να τον τοποθετήσουμε πάνω στη ζυγαριά, να τη μηδενίσουμε και να ζυγίζουμε μέσα εκεί κατευθείαν αυτά τα δύο υλικά.

Τα ξηρά υλικά επίσης συνήθως ανακατεύονται όλα μαζί και προστίθενται, όποτε μπορούμε και πάλι να τα ζυγίζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ, με τον ίδιο τρόπο και πάει λέγοντας.

Τέλος, είναι σημαντικό να ακολουθούμε με ακρίβεια τις ποσότητες που δίνονται στις οδηγίες. Ειδικά όταν η ποσότητα ενός υλικού που προστίθεται είναι μικρή, ακόμα και λίγα γραμμάρια πάνω-κάτω μπορούν να κάνουν διαφορά στο αποτέλεσμα!

Εγγραφείτε εδώ:
ion
Επισκεφθείτε επίσης:
ion
Ακολουθήστε μας:
Βρείτε μας στους επίσημους λογαριασμούς μας
@Amigdalou.ION @iongiapanta