TIPS & ΜΥΣΤΙΚΑ >
Μπισκότα
4 Ιανουαρίου, 2021
Μπισκότα
Η ζύμη των μπισκότων πρέπει να δουλεύεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιατί τα μπισκότα κρατούν καλύτερα το σχήμα τους στο ψήσιμο όταν η ζύμη τους είναι κρύα.
Αν η ζύμη μας έχει ζεσταθεί πολύ, μπορούμε αφού κόψουμε τα μπισκότα να τοποθετήσουμε το ταψί στο ψυγείο για 20-30’ ακόμα και να τα ψήσουμε κατευθείαν κρύα από το ψυγείο.
Τα μπισκότα συνεχίζουν να σκληραίνουν καθώς κρυώνουν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα βγάλουμε από τον φούρνο, ακόμα και αν μας φαίνονται σχετικά μαλακά.