Βασιλόπιτα χωρίς μίξερ με Λευκή Σοκολάτα

4/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
22 Δεκεμβρίου, 2022
Βασιλόπιτα χωρίς μίξερ με Λευκή Σοκολάτα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 150 γρ. ION PATISSERIE λευκή κουβερτούρα
- 200 γρ. σπορέλαιο
- 350 γρ. ζάχαρη
- 4 μεσαία αυγά
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 70 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 βανίλια
- Προαιρετικά ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Μέθοδος
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα τα αυγά με την ζάχαρη.
- Συνεχίζοντας το ανακάτεμα, προσθέτουμε το σπορέλαιο.
- Αμέσως μετά, προσθέτουμε τα 2 αλεύρια, την κανέλα και τη βανίλια.
- Αφού το μείγμα μας γίνει ένας ομοιογενής χυλός, κόβουμε την κουβερτούρα μας σε μικρά κομμάτια, την προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
- Έπειτα, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα ταψί που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 40 – 45 λεπτά.
- Όταν κρυώσει γαρνίρουμε με άφθονη ζάχαρη άχνη.
Βασιλόπιτα χωρίς μίξερ με Λευκή Σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή