Τρουφάκια Πορτοκαλιού με 3 Υλικά
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ, Σοκολάτα αγάπη μου
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
27 Δεκεμβρίου, 2024
Τρουφάκια Πορτοκαλιού με 3 Υλικά
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 200 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
- 125 ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι
- 50 γρ. πούδρα αλεύρι αμυγδάλου
- Προαιρετικά κακάο ΙΟΝ
Μέθοδος
- Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα μας μέχρι να λιώσει.
- Αφού λιώσει, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό, ανακατεύοντας με μια μαρίζ.
- Τέλος, προσθέτουμε την πούδρα αμυγδάλου και ανακατεύουμε.
- Καλύπτουμε με μεμβράνη που εφάπτεται και τοποθετούμε στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον.
- Αφού παγώσει το μείγμα μας, κάνουμε τρουφάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και προαιρετικά μπορούμε να τα ρολάρουμε σε κακάο ή τρούφα ή ότι άλλο σας αρέσει.
Τρουφάκια Πορτοκαλιού με 3 Υλικά
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή