Τρουφάκια με 2 Υλικά
30
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ, Σοκολάτα αγάπη μου
Συστατικά : κρέμα γάλακτος, ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
19 Μαΐου, 2021
Τρουφάκια με 2 Υλικά
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 500 γρ. ION PATISSERIE λευκή κουβερτούρα
- 120 ml κρέμα γάλακτος 36%
- Προαιρετικά ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- Iνδοκάρυδo-ξηρούς καρπούς (προαιρετικά)
Μέθοδος
- Σε ένα μπεν μαρί, βάζουμε την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος και ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά. Προσοχή, το σκεύος του μπεν μαρί, να μην ακουμπάει στο νερό και να μην είναι πολύ δυνατή η φωτιά, γιατί η λευκή σοκολάτα είναι ευαίσθητη.
- Με μια μαρίζ, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα σφιχτό ομογενοποιημένο μίγμα.
- Στρώνουμε ένα μεγάλο πιάτο με μεμβράνη και αδειάζουμε πάνω το μίγμα μας.
- Το καλύπτουμε και από πάνω με μεμβράνη και το κλείνουμε καλά.
- Τοποθετούμε στο ψυγείο για μισή, με μία ώρα.
- Αφού σφίξει ελαφρώς το μίγμα μας, το βγάζουμε από το ψυγείο.
- Κάνουμε μπαλάκια στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ρολάρουμε μέσα στην καρύδα ή στους ξηρούς καρπούς.
- Τα διατηρούμε στο ψυγείο, σε ένα κουτί που κλείνει καλά.
Τρουφάκια με 2 Υλικά
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή