Τούρτα Σοκολάτας με 3 Υλικά
                     
                            3/5
                                 Βαθμός δυσκολίας
                            
                                Βαθμολογία Συνταγής
                                
                                    



 250 Ψήφοι
                                    250 Ψήφοι
                                
                            
                        



 250 Ψήφοι
                                    250 Ψήφοι
                                
                                Βαθμολογήστε τη συνταγή
                            
                        Πιάτο :  ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ, Τούρτες & πάστες
                                Συστατικά : 
                                Σχετικά με το Σεφ : 
                                                Δημήτρης Μακρυνιώτης
                                            
                                                                    Ημερομηνία Δημοσίευσης: 
                                                
                                                26 Νοεμβρίου, 2024
                                                
                                            
                                                                    Τούρτα Σοκολάτας με 3 Υλικά
 
                                        Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
                        - 500 ml φρέσκο γάλα πλήρες
- 2 πακέτα σαβαγιάρ
- 375 γρ. κλασική κουβερτούρα ΙΟΝ
- Προαιρετικά 20 ml ποτό της αρεσκείας μας
Μέθοδος
                            - Καλύπτουμε την βάση από ένα τσέρκι 24άρι, με αντικολλητικό χαρτί και το κλείνουμε πάνω στο τσέρκι με αλουμινόχαρτο.
- Κόβουμε τα σαβαγιάρ στην μέση και τα βουτάμε ένα ένα μέσα στα 300 ml γάλα.
- Τα τοποθετούμε, με το κομμένο μέρος μέσα στο τσέρκι, μέχρι να το γεμίσουμε ασφυκτικά.
- Κόβουμε την κουβερτούρα μας σε πολύ μικρά κομμάτια και την βάζουμε σε μια κανάτα.
- Ζεσταίνουμε τα 200ml γάλα μέχρι να πάρει βράση και το βάζουμε στην κανάτα με την κουβερτούρα.
- Περιμένουμε 1 λεπτό και μετά με ένα ραβδομπλέντερ ομογενοποιούμε.
- Αδειάζουμε την γκανάζ μας ανάμεσα στα σαβαγιάρ και αμέσως μετά τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
                                Τούρτα Σοκολάτας με 3 Υλικά
                                
                                     
                                    
Προσθήκη
στα αγαπημένα
                            
                             
                                    Προσθήκη
στα αγαπημένα
                                Βαθμολογία Συνταγής
                                
                                    



 250 Ψήφοι
                                    250 Ψήφοι
                                
                            
                        



 250 Ψήφοι
                                    250 Ψήφοι
                                
                                Βαθμολογήστε τη συνταγή
                            
                         
           
              
 
                                

 @Amigdalou.ION
 @Amigdalou.ION @iongiapanta
 @iongiapanta