Τούρτα με Nucrema και Pocket Pie
8
60'
Χρόνος εκτέλεσης
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : Τούρτες & πάστες
Συστατικά : κρέμα τυριού, φουντούκια, φράουλες, ION Nucrema, ION Pocket Pie, άχνη ζάχαρη, βούτυρο, ΙΟΝ Κουβερτούρα Λευκή, κονιάκ, κρέμα γάλακτος
Σχετικά με το Σεφ :
Βαλάντης Γραβάνης
Τούρτα με Nucrema και Pocket Pie

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 300 γρ Pocket Pie
- 100 γρ βούτυρο
- 100 γρ λευκή κουβερτούρα ΙΟΝ
- 250 γρ Nucrema
- 300 γρ τυρί κρέμα
- 40 γρ άχνη ζάχαρη
- 80 γρ φουντούκια καβουρδισμένα
- 100 γρ φράουλες
- 100 ml κρέμα γάλακτος
- 10 ml κονιάκ
Μέθοδος
- 1.Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί.
- 2.Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγανάκι.
- 3.Σπάμε τα Pocket Pie με τα χέρια και τα ενώνουμε με το βούτυρο και τη λευκή σοκολάτα.
- 4.Τα βάζουμε στη βάση και περιμετρικά από το τσέρκι μας. Βάζουμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
- 5.Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος.
- 6.Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και την άχνη ζάχαρη.
- 7.Προσθέτουμε τη Nucrema και το κονιάκ μας.
- 8.Τα ομογενοποιούμε όλα πολύ καλά και τα βάζουμε πάνω από τη βάση μας. Ξαναβάζουμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
- 9.Σπάμε τα φουντούκια στο μπλέντερ και τα καβουρδίζουμε στους 180 C για 6 – 8 λεπτά.
- 10.Γαρνίρουμε με φράουλες. φλύδες λευκής κουβερτούρας και φουντούκια.
Τούρτα με Nucrema και Pocket Pie
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή