Νηστίσιμο Brownie
3/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
16 Μαρτίου, 2022
Νηστίσιμο Brownie
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 375 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 400 γρ. καστανή ζάχαρη
- 100 γρ. κακάο ION
- 300 ml νερό
- 50 ml κονιάκ
- 100 γρ. ταχίνι
- 200 ml σπορέλαιο
- 1 κ.γ baking powder
Μέθοδος
- Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε ελαφρώς το νερό και αμέσως μετά το αδειάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Έπειτα, προσθέτουμε μέσα την ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να λιώσει.
- Αμέσως μετά, προσθέτουμε το κακάο, το κονιάκ, το ταχίνι και το σπορέλαιο, συνεχίζοντας το ανακάτεμα, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα και
τελευταία προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder, ανακατεύοντας μέχρι να γίνει ένας ομοιογενής χυλός. - Στη συνέχεια, αδειάζουμε το μείγμα μας σε ταψάκι 20×25 εκατοστών, που πριν έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο, στη μεσαία σχάρα, στους 180 βαθμούς, στον αέρα, για περίπου 20 -25 λεπτά. - Τέλος, σερβίρουμε, αφού πρώτα κρυώσει.
Νηστίσιμο Brownie
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή