Ινδοκάρυδο με Σοκολάτα
2/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Πιάτο : ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ, Σοκολάτα αγάπη μου
Συστατικά :
Σχετικά με το Σεφ :
Δημήτρης Μακρυνιώτης
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
19 Απριλίου, 2024
Ινδοκάρυδο με Σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 100 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 60 γρ. ινδοκάρυδο
- 40 γρ. μέλι
- 125 γρ. ΙΟΝ κλασική κουβερτούρα
Μέθοδος
- Σε ένα μεγάλο μπολ, βάζουμε την καρύδα με το γιαούρτι και το μέλι και ανακατεύουμε με το χέρι, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
- Αδειάζουμε σε ένα μικρό ορθογώνιο σκεύος, που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και τοποθετούμε στην κατάψυξη για μισή ώρα.
- Στη συνέχεια, βάζουμε σε ένα μπεν μαρί την κουβερτούρα μας μέχρι να λιώσει.
- Αφού λιώσει η κουβερτούρα μας, κατεβάζουμε από την φωτιά.
- Βγάζουμε το μείγμα μας από την κατάψυξη και το κόβουμε σε 6 ίσα κομμάτια.
- Με τα χέρια μας κάνουμε τα κομμάτια μας κυλίνδρους.
- Βουτάμε τους κυλίνδρους καρύδας έναν έναν μέσα στην λιωμένη κουβερτούρα και με την βοήθεια 2 πιρουνιών, τους ακουμπάμε σε πιάτο, που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
- Γαρνίρουμε με λίγο ινδοκάρυδο.
Ινδοκάρυδο με Σοκολάτα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής
250 Ψήφοι
Βαθμολογήστε τη συνταγή