Brownies τριπλής σοκολάτας

9
1/5
Βαθμός δυσκολίας
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή
Συστατικά : βούτυρο, ζάχαρη, ΙΟΝ Κακάο, ION Patisserie Κουβερτούρα Γάλακτος, ION Patisserie Κουβερτούρα Κλασική, ION Patisserie Λευκή κουβερτούρα, αβγά, αλεύρι
Σχετικά με το Σεφ :
Μάγδα Γοδόση
Brownies τριπλής σοκολάτας

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Συστατικά
- 185 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 185 γρ. ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρα κλασική
- 3 μεγάλα αυγά
- 275 γρ. ζάχαρη
- 85 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μέθοδος
- 1.Σε ένα ταψάκι (μπορεί να είναι μίας χρήσης) διαστάσεων περίπου 20 x 23 εκ. Τοποθετούμε αντικολλητικό χαρτί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C.
- 2.Λιώνουμε την κλασική κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί, μέσα σε ένα κατά προτίμηση μεταλλικό μπολ πάνω από κατσαρολάκι με βραστό νερό. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
- 3.Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη σε ένα μίξερ μέχρι το μείγμα να ασπρίσει και να πήξει. Αυτό θα πάρει 3-4 λεπτά.
- 4.Ενσωματώνουμε την κρύα λιωμένη κουβερτούρα με μια μαρίζ στο μείγμα με τα αυγά. Πολύ προσεκτικά ενσωματώνουμε το αλεύρι και το κακάο που τα έχουμε κοσκινίσει. Ενσωματώνουμε στο μείγμα μας και τις δύο άλλες κουβερτούρες.
- 5.Βάζουμε το μείγμα στο ταψάκι που έχουμε προετοιμάσει και ψήνουμε για περίπου 35 λεπτά.
- 6.Το αφήνουμε να κρυώσει για μία ώρα μέσα στο ταψάκι. Το αναπαδογυρίζουμε σε καθαρή πετσέτα και κόβουμε σε τετράγωνα ή τρίγωνα.
Brownies τριπλής σοκολάτας
Προσθήκη
στα αγαπημένα

Προσθήκη
στα αγαπημένα
Βαθμολογία Συνταγής




250 Ψήφοι





Βαθμολογήστε τη συνταγή