×
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Αναζήτηση
×
Αρχική
Συνταγές
ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ
ΚΈΙΚ, ΤΑΡΤΕΣ & ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ
ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΜΑΣ
ΤΟΥΡΤΕΣ & ΠΑΣΤΕΣ
ΡΟΦΗΜΑΤΑ
VEGAN & ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
ΜΠΑΡΕΣ & ΣΝΑΚ
ΠΑΓΩΜΕΝΑ & ΔΡΟΣΕΡΑ
ΕΥΚΟΛΑ & ΑΠΛΑ
ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΠΡΩΪΝΟ/ BRUNCH
Προϊόντα
Τips Μυστικά
Επικοινωνία
Αναζήτηση συνταγής
ΑΡΧΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ
ΚΈΙΚ, ΤΑΡΤΕΣ & ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ
ΡΟΦΗΜΑΤΑ
ΠΑΓΩΜΕΝΑ & ΔΡΟΣΕΡΑ
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΜΑΣ
VEGAN & ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
ΕΥΚΟΛΑ & ΑΠΛΑ
ΠΡΩΪΝΟ/ BRUNCH
ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ
ΤΟΥΡΤΕΣ & ΠΑΣΤΕΣ
ΜΠΑΡΕΣ & ΣΝΑΚ
ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
TIPS & ΜΥΣΤΙΚΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Skip to content
ΓΑΛΛΙΚΗ
Crème brûlée με κακάο και μούρα
από Aριάδνη Πούλιου
Creme Brulee με κουβερτούρα ΙΟΝ
από Μιχάλης Σαράβας
Cremeux με μπράουνις και ΙΟΝ Patisserie Κουβερτούρες κλασική και γάλακτος
από Μιχάλης Σαράβας
Double heart chocolate shuffle με Κουλί φράουλας
από Aριάδνη Πούλιου
French toast με Nucrema ΙΟΝ και μπανάνα!
από Aριάδνη Πούλιου
Ile flottante με γαλλική μαρέγκα κακάο και ΙΟΝ Patisserie Cover Cream
από Μιχάλης Σαράβας
Light Μους Σοκολάτας με 3 Υλικά
από Δημήτρης Μακρυνιώτης
Macaron με ION Patisserie Κουβερτούρα γάλακτος και ιταλική μαρέγκα
από Aριάδνη Πούλιου
Macaron σοκολάτα με κρέμα πορτοκάλι
από Aριάδνη Πούλιου
Millefeuille με μους λευκής κουβερτούρας ΙΟΝ
από Μιχάλης Σαράβας
Mους με ΙΟΝ Patisserie λευκή κουβερτούρα και τζελ μελιού
από Μίκα Παντελάκη
Pari-Brest με κρέμα πραλίνα
από Aριάδνη Πούλιου
1
2
3
…
5
Επόμενο ›