|
|
Η ΙΟΝ στις “Γλυκές Αλχημείες”
Ο Στέλιος Παρλιάρος, παρουσιάζει διάφορα αγαπημένα, περισσό-τερο ή λιγότερο γνωστά γλυκά και αποκαλύπτει τα μικρά μυστικά σε ένα γλυκό ταξίδι γεύσης, με συνοδοιπόρο τις σοκολάτες ΙΟΝ! Περισσότερα εδώ.
|
|
Κορμός Σοκολάτας
Μία χριστουγεννιάτικη και ιδιαίτερα απολαυστική συνταγή, για Κορμό Σοκολάτας από τη LE MONDE. Η συνταγή βρίσκεται στο βιβλίο "Ζαχαρομαγειρέματα" των εκδόσεων "Les Livres du Tourisme" των chef Νεκτάριου Βουρίκη, Κωνσταντίνου Χολέβα και του Χάρη Ψιλόπουλου της LE MONDE. Καλή επιτυχία!
Περισσότερα εδώ. |
|
|
JOIN Gianduja: Το αγαπημένο μας κόλλημα!
Η επίσημη ιστορία της Gianduja ξεκινάει το 1852 από το Τορίνο της Ιταλίας, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η ανακάλυψή της συνδέεται με την εποχή του Ναπολέοντα.
Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί πλάκα σοκολάτας γάλακτος με Gianduja και ολόκληρα φουντούκια. Μια υπέροχη γευστική έκπληξη που έρχεται να συμπληρώσει την αγαπημένη σειρά σοκολατών JOIN. |
|
|
Διαγωνισμός ΙΟΝ JOIN
Εσύ, με τι τρως κόλλημα?
Αν και εσείς έχετε φάει κόλλημα με τη νέα εφαρμογή της ΙΟΝ και θέλετε να μοιραστείτε την αγαπημένη σας συνήθεια μέσω αυτής, τότε γράψτε το κόλλημά σας εδώ & μπείτε στην κλήρωση για ποδήλατα, φωτογραφικές μηχανές και σοκολάτες JOIN!
|
|
|
Κολυμπηθρόξυλα
Όταν η ελληνική αποστολή πάει στο φεγγάρι, η Ήρα συνεχίζεται να μαλώνει με τον Δία για οικογενειακά ζητήματα, ενώ την ίδια στιγμή στην πλατεία Βάθης έχει έρθει η ομάδα CSI για να ξεδιαλύνει την κατάσταση...σουρεαλισμός και άφθονο χιούμορ στη σειρά του Αντώνη Βαβαγιάννη «Κολυμπηθρόξυλα» που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στο SoComic.gr με διαγωνισμό & δώρο Derby Caramel |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν.
Εισάγει, κατόπιν αυστηρής διαδι-κασίας επιλογής, καρπούς υψηλής ποιότητας από τις διάφορες χώρες παραγωγής κακάο (Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού, Εκουαδόρ, Μαδαγα-σκάρη, Τζαμάικα κλπ.), τους αναμειγνύει, ώστε να επιτευχτεί το καλύτερο μίγμα για κάθε κατηγορία προϊόντων, τους καβουρντίζει και τους αλέθει παράγοντας τη μάζα κακάο. Στην συνέχεια ολοκληρώνει την παραγωγή σοκολάτας και κακάο σε σκόνη.
Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματο-ποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της. |
|
|
|
|
|
|