Περιοχή Πολυμέσων

Η ΙΟΝ καινοτομεί για άλλη μια φορά και παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά μια νέα γκοφρέτα χωρίς γλουτένη (gluten free). Η νέα Σοκοφρέτα δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές, που δεν θέλουν γλουτένη, να απολαμβάνουν την αγαπημένη τους μάρκα χωρίς συμβιβασμούς.

Η νέα Σοκοφρέτα χωρίς γλουτένη προσφέρει την ίδια πλούσια γεύση, υφή και τραγανή βάφλα και φυσικά την ίδια, πάντα, σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ. Με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή η ΙΟΝ καλύπτει ακόμα μια καταναλωτική ανάγκη και συμπληρώνει την ήδη πετυχημένη σειρά προϊόντων γκοφρέτας με το γνωστό όνομα Σοκοφρέτα.

Η Σοκοφρέτα χωρίς γλουτένη από την ΙΟΝ κυκλοφορεί στην ίδια φόρμα με την παραδοσιακή Σοκοφρέτα, στα 38γρ. Η νέα γεύση εμπλουτίζει την ήδη εκτεταμένη σειρά της γκοφρέτας Σοκοφρέτα που περιλαμβάνει την Σοκοφρέτα Γάλακτος 38γρ., την Σοκοφρέτα Γάλακτος με Φουντούκια 38γρ., την Σοκοφρέτα Υγείας 38γρ., την Σοκοφρέτα Φράουλα 38γρ., την Λευκή Σοκοφρέτα 38γρ., καθώς και τη Maxi Σοκοφρέτα 52γρ. (Γάλακτος σκέτη ή με φουντούκια), και τους φακέλους των 210 γρ. με Mini Σοκοφρέτα (Γάλακτος, με Φουντούκια, Λευκή και Υγείας).