Περιοχή Πολυμέσων

 

Η γνωστή σε όλους και τόσο αγαπημένη σοκολάτα ΙΟΝ Αμυγδάλου διευρύνει την γκάμα της με δυο νέες και πολύ ξεχωριστές σοκολάτες. Την Λευκή Αμυγδάλου, με λευκή σοκολάτα και αμύγδαλα, και την Αμυγδάλου με τραγανά καραμελωμένα αμύγδαλα.

Η λευκή Αμυγδάλου συνδυάζει για πρώτη φορά την γνωστή γεύση του φρέσκου καλοκαβουρντισμένου Ελληνικού αμύγδαλου με την λευκή σοκολάτα ΙΟΝ. Η δεύτερη νέα Αμυγδάλου έχει την γνωστή σοκολάτα γάλακτος Αμυγδάλου αλλά τα κομματάκια αμύγδαλου είναι καραμελωμένα, στοιχείο που τα κάνει ακόμα πιο τραγανά και με γλυκιά επίγευση καραμέλας.

Οι δυο νέες Αμυγδάλου κυκλοφορούν στην γνωστή διπλή αεροστεγή συσκευασία με αλουμινόχαρτο και χαρτί και στην επίσης γνωστή φόρμα της ΙΟΝ Αμυγδάλου. Με τις δυο νέες σοκολάτες, οι λάτρεις της μάρκας μπορούν να έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές γεύσεων καθώς επίσης και οι λάτρεις της λευκής σοκολάτας και της καραμέλας γενικότερα.

Η ΙΟΝ είναι η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ολοκληρωμένη διαδικασία παραγωγής σοκολάτας και κακάο, από τον καρπό του κακάο έως το τελικό προϊόν. Το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.