Περιοχή Πολυμέσων

 

Διευρύνεται ακόμη περισσότερο η ποικιλία της ΙΟΝ στα προϊόντα NUCREMA με τη νέα Bake Stable κρέμα κακάο με φουντούκια. Μια νέα κρέμα ειδική για ψήσιμο. Το προϊόν έχει όλα τα γευστικά χαρακτηριστικά της Nucrema, έχει όμως διαφορετικές φυσικές ιδιότητες (ρευστότητα, υφή) ώστε να καλύψει τις απαραίτητες απαιτήσεις για την χρήση του ψησίματος.

H νέα NUCREMA bake stable είναι κατάλληλη για ψήσιμο στον φούρνο, διατηρώντας την γεύση και την υφή της. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γέμισμα croissant και οποιοδήποτε άλλου προϊόντος αρτοποιίας, πριν το ψήσιμο.

Σε περίπτωση που απαιτείται από τον εξοπλισμό του εργαστηρίου μεγαλύτερη ρευστότητα στο προϊόν κατά το γέμισμα, αυτό μπορεί να θερμανθεί ελαφρά έως τους 30-32οC.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα στα σκευάσματα με Nucrema ‘bake stable’, μετά το γέμισμα να μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη και μετά να ψηθούν, να διατηρηθούν στην ψύξη και στην συνέχεια να ψηθούν ή να ψηθούν άμεσα. Οι συνιστώμενες θερμοκρασίες ψησίματος είναι 160-180οC. Ο προτεινόμενος χρόνος είναι 20-30 λεπτά. Το νέο προϊόν διατίθεται σε συσκευασία των 12 κιλών.