Περιοχή Πολυμέσων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιανουάριος 2015

Νέα σειρά κουβερτουρών για οικιακή χρήση από την ΙΟΝ. Η ΙΟΝ δημιουργεί και λανσάρει στην αγορά μια νέα σειρά κουβερτουρών για οικιακή χρήση. Η σειρά των κουβερτουρών περιλαμβάνει όλους τους τύπους σοκολάτας (στα 125γρ.) – Γάλακτος, Υγείας, Υγείας 72% κακάο και τώρα για πρώτη φορά από Ελληνική εταιρεία και σε Λευκή κουβερτούρα. 

Η νέα σειρά διαθέτει μια πολύ εύχρηστη φόρμα που χωρίζεται σε τεμάχια των 5 γρ. για εύκολο υπολογισμό του βάρους που ορίζει η κάθε συνταγή. Κάθε πλάκα κουβερτούρας είναι 125γρ. (25 τεμάχια Χ 5γρ.). 

Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα από επιλεγμένες ποικιλίες κακάο καθώς και την ειδική επεξεργασία κατά την παραγωγή, η νέα σειρά κουβερτουρών ΙΟΝ προσφέρεται για οποιαδήποτε σπιτική δημιουργία. Είτε πρόκειται για το κλασσικό σπιτικό κέικ, είτε για πιο σύνθετες συνταγές, οι νέες κουβερτούρες ΙΟΝ θα ικανοποιήσουν απόλυτα με την γεύση τους, το πλούσιο άρωμα τους και την εύκολη επεξεργασία τους. 

Υπενθυμίζουμε ότι το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.