Περιοχή Πολυμέσων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιανουάριος 2015


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δυο διαφορετικά είδη σοκολάτας ενώνονται και δημιουργούν ένα ξεχωριστό προϊόν, την νέα Join Two. Η νέα σοκολάτα συνδυάζει αρμονικά την σοκολάτα γάλακτος και την λευκή σοκολάτα.

Το νέο μέλος της οικογένειας Join, χαρακτηρίζεται:

• από τον ειδικό τύπο σοκολάτας γάλακτος (όπως και στις λοιπές Join) που βρίσκεται στην βάση του πλακιδίου,
• από μια στρώση λευκής σοκολάτας που απλώνεται σε όλη την επιφάνεια της πλάκας γάλακτος,
• και από κομματάκια μπισκότου cookies που βρίσκονται μέσα στην λευκή σοκολάτα.

Οι δύο τύποι σοκολάτας – λευκή και γάλακτος - προσφέρουν έναν πολύ ιδιαίτερο γευστικό συνδυασμό ο οποίος ολοκληρώνεται με τα κομματάκια μπισκότου. Με την προσθήκη της νέας αυτής γεύσης η σειρά JOIN της ΙΟΝ αποτελείται από 6 ιδιαίτερες γεύσεις: βάφλα, μπισκότο, καραμέλα, ολόκληρα αμύγδαλα, την μοναδική Gianduja με ολόκληρα φουντούκια και τώρα τη πρωτόγνωρη πλούσια γεύση της διπλής σοκολάτας – Λευκή και Γάλακτος μαζί, που προσφέρεται για πρώτη φορά στο καταναλωτικό κοινό.

Η νεανική αυτή σειρά αποτελεί μια νέα πρόταση από την ΙΟΝ και απευθύνεται σε όσους θέλουν να δοκιμάζουν καινούριες γεύσεις. Τη σειρά σοκολατών JOIN θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα τροφίμων, καθώς και σε καταστήματα ψιλικών και περίπτερα.

Υπενθυμίζουμε ότι το σύνολο των εισαγωγών καρπών κακάο στην Ελλάδα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την ΙΟΝ Α.Ε. Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία είναι σε θέση να ελέγχει πλήρως την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση των προϊόντων της.