Τα προϊόντα

Tags (GR)

Μετά την επιτυχημένη ανάπτυξή της στον χώρο της σοκολάτας Υγείας, η ΙΟΝ Αμυγδάλου προχωρεί και στον χώρο της ιδιαίτερα έντονης και πλούσιας γεύσης κακάο – στην σοκολάτα Υγείας Αμυγδάλου με 72% κακάο και ολόκληρα αμύγδαλα.
Η υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο (72% συνολικά στερεά κακάο) σε συνδυασμό με την ειδική επεξεργασία και την τεχνογνωσία της ΙΟΝ, συνθέτουν ένα προϊόν με απαράμιλλη χαρακτηριστική γεύση, πλούσιο φυσικό και ευγενές άρωμα κακάο και μοναδική υφή. Η πλούσια γεύση του συμπληρώνεται και από τα ολόκληρα φρεσκοκαβουρντισμένα αμύγδαλα, σήμα κατατεθέν της σοκολάτας ΙΟΝ Αμυγδάλου.
Το νέο πλακίδιο απευθύνεται σε αυτούς που αποζητούν την απόλυτη γεύση και το δυνατό άρωμα κακάο. Παράγεται με ειδική επεξεργασία από επιλεγμένες ποικιλίες κακάο, συγκεντρώνοντας την πολυετή εμπειρία της ΙΟΝ στην παραγωγή σοκολάτας - γεγονός που την έχει φέρει στην κορυφή της προτίμησης στην Ελληνική αγορά.
Με την νέα Υγείας Αμυγδάλου 72% η ΙΟΝ συμπληρώνει την ήδη πλούσια ποικιλία σοκολατών Υγείας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την σκέτη Υγείας, τις γεμιστές Υγείας με Φράουλα και φυσικά την Υγείας Αμυγδάλου.